23948sdkhjf

Ny robot-virksomhed ser dagens lys

ScanRobot er navnet på en ny virksomhed, der er etableret i Næsbjerg i Vardes nære opland.
Den nye virksomhed tilbyder at udvikle og fremstille robotløsninger til industrivirksomheder og er allerede fra start rustet til store opgaver. ScanRobot er nemlig startet som en knopskydning fra Blaaholm Maskinteknik, der blev etableret i Næsbjerg i oktober 2005 og allerede nu har 10 ansatte.

- Jeg så, der var et marked for at producere robotløsninger og nåede sammen med Simon Bak frem til beslutningen om at starte ScanRobot, siger Torben Blaaholm, der ejer Blaaholm Maskinteknik og halvdelen af ScanRobot, mens den anden halvdel ejes af Simon Bak.

Første marts var startdatoen, og siden er det gået stærkt. Efter blot en uge var den første ordre i hus, og den har allerede fået følgeskab.

- Den første ordre var til et firma, der for år tilbage flyttede produktionen til Tjekkiet, men nu ønsker at flytte produktionen tilbage til Danmark igen, især fordi lønningerne i Østlandene er steget markant. Men tilbageflytningen er betinget af, at dele af produktionen kan ske med robotter, og det er så det, vi skal finde løsningen på, siger Simon Bak, der er daglig leder af ScanRobot.

ScanRobot kan binde an med store opgaver, fordi der mellem Blaaholm Maskinteknik og ScanRobot er en gensidig aftale om at trække på hinanden i den udstrækning, det bliver nødvendigt.

Som kvalitetsstempel kan nævnes, at ScanRobot allerede har en aftale som systempartner med en af verdens førende robot-fabrikanter, MOTOMAN. Dette betyder, at der kan leveres robotløsninger til meget konkurrencedygtige priser.

- Derudover kan vi også tilbyde robotløsninger, hvor grundrobotten er en brugt, men stadig fuldt ud god funktionsdygtig robot, til en meget billig pris, siger Simon Bak, der i knap fem år har konstrueret og fremstillet industrirobotter for et andet automatiseringsfirma.

Den gode start for ScanRobot, den stadige ekspansion for Blaaholm Maskinteknik samt nye og større lokaler på Kirkediget 8 i Næsbjerg bliver markeret med åbent hus den 9. maj. klokken 12.00-16.00.

Kilde: ScanRobot

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.711