23948sdkhjf

BB Electronics får Brunatas produktion

Brunata har outsourcet hele produktionen af målere til den store elektronikvirksomhed i Horsens.
Som led i en omfattende turnaround har målerspecialisten Brunata investeret i at lægge produktionen af målere over til BB Electronics.

- Brunata har helt konkret brugt penge på flytning af hele målerproduktionen, hvilket selvfølgelig er en større operation både i forhold til udstyr og ændring af arbejdsgange. På den vis har Brunata nu gearet kapacitet til at øge produktionen kraftigt i takt med den forventede vækst. Og vi fastholder samtidig danske arbejdspladser - men stadig til konkurrencedygtige produktionspriser, siger Eva Fischer Hansen, Bestyrelsesformand hos Brunata.

Læs mere: Generationsskifte gearer målerproducent til vækst

Flere fordele
Overflytningen af produktionen har ifølge kommunikationsdirektør hos Brunata, Christian Fischer Trollo, også flere andre fordele.

Dels ligger målerproduktionen nu hos en partner, som har 100 procent fokus på selve produktionen, hvor det tidligere var en del af mange arbejdsområder hos Brunata. Blandt andet er der med outsourcingen også investeret i en styrkelse af produkterness sporbarhed, som styrker kvalitetssikringen markant.

Dels giver det Brunata selv mulighed for at fokusere alle kræfter på kerneforretningen: Udvikling af firmaets patenterede målerteknologi samt arbejdet med dataindsamling og service.

Holder på specialproduktionen
Hele Brunatas strategiske mål for produktionen er ifølge Christian Fischer Trollo blevet ramt med overflytningen af målerproduktionen.

Tidligere stod Brunata selv for produktionen, og en del ligger fortsat i firmaet sammen med en kernegruppe af medarbejdere. Blandt andet specialproduktion på stadiet lige efter prototyper, der bliver fremstillet i et lille styktal.

Heri ligger også et andet vigtigt parameter i forbindelse med valget af en danske samarbejdspartner. Produktionen hos BB Electronics og udviklingen hos Brunata er tæt på hinanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078