23948sdkhjf

Iværksættere solgte deres idéer

17 banebrydende ideer og opfindelser - deltagerne i årets Danish Tech Challenge - blev præsenteret for over 150 iværksættere, investorer og andre interesserede på Scion DTU.
Relibond, Copac, Fluidan, GlycoSpot og Neurescue er navne, som kan være den næste store danske industri- og erhvervssucces.

Virksomhederne står hver bag en af de 17 banebrydende nye højteknologiske ideer og opfindelser, der sidste uge blev solgt under klappen og hujen til et større publikum hos forskerparken Scion DTU.

Iværksætterne bag havde skruet helt op

Stor ordre til sidste års vinder

I 2014 var det Nordic Power Converters, som vandt Danish Tech Challenge. Firmaet har udviklet en banebrydende strømforsyning, der sætter nye standarder for størrelse og levetid.

Siden har iværksættervirksomheden blandt andet fået en ordre på 50.000 enheder af deres strømforsyninger til en dansk LED-producent.

Læs mere: Iværksættervirksomhed lander første stor ordre
for deres indre sælger og præsenterede på under ét minut potentialet i netop det produkt, de er i færd med at udvikle. Det foregik i forbindelse med Scion DTUs Åbent Hus for de 17 deltagere i årets udgave af iværksætterkonkurrencen Danish Tech Challenge, hvor vinderen løber med 500.000 kr. sponseret af Industriens Fond.

Link til investorer, kunder og samarbejdspartnere
Det største auditorium i DTU Scion var fyldt til bristepunktet, da Scion DTUs direktør, Steen Donner, og Ole Østrup fra Industriens Fond, bød velkommen. Efterfølgende brød de flere end 150 iværksætterkolleger, investorer og interesserede flere gange ud i klapsalver, når iværksætterne gik på scenen én efter én og med velforberedte salgstale søgte at overbevise de tilhørende, at netop deres start-up og højteknologiske produkt var værd at samarbejde om, købe, investere i eller blot høre mere om.

Efter præsentationerne var der mulighed for at besøge iværksætterne i den bygning, hvor de sammen - som del af Danish Tech Challenge – til dagligt udvikler deres produkt. Og ikke mindst som en del af forløbet får målrettet, intensiv sparring med eksperter inden for produkt og forretningsudvikling.

Formålet med forløbene, konkurrencen og prisen på 500.000 kr. fra Industriens Fond er at understøtte danske højteknologiske iværksætteres vej fra ide til færdigt produkt og produktion og dermed danske arbejdspladser.

Vinderen af konkurrencen afsløres i januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063