23948sdkhjf

Flux solgt til engelsk elektronikfirma

Engelske Acal overtager komponentproducenten Flux i Asnæs samt fabrikken i Thailand
Elektronikfirmaet Flux i Asnæs inklusiv firmaets produktion i Thailand er blevet solgt for 39 mio. kr. Køberen er engelske Acal, en international producent og leverandør af elektronik til industrien.

Efter købet kommer Flux til at operere under Acal’s Design & Manufacturing division. Hermed får Flux adgang til Acal’s kundebase og internationale netværk.

Nye ejere vil udvikle firmaet i Asnæs
Flux's direktion fortsætter efter opkøbet, og firmaets stifter og tidligere ejer, Niels Overgaard Christensen, er tilknyttet som konsulent.

- Det giver os nogle muligheder. Acal har vist, via deres andre opkøb, at de sikrer at ledelse og medarbejderstab fortsætter. De skifter ikke ud eller sammenlægger, men vil gerne arbejde videre med det, der er. Det vil sige, at man får medarbejdere og ledere til at forsætte med at udvikle. Det giver muligheder for at investere og vokse, og det er jo det vi gerne vil, siger Flux' administrerende direktør, Claus Schleiter, til sn.dk.

Flux er leverandør af transformere og spoler og har over 35 års erfaring inden for design og fremstilling af beviklede komponenter og delmontage til elektronikproducenter. Firmaet har blandt andet lavet komponenter til rumindustrien.

Flux’s havde i 2014 en omsætning på 88 mio. kr. og et overskud på 5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109