23948sdkhjf

Stadig knas i samarbejdet mellem Lego og Flextronics

Det kniber stadig med kvaliteten og prisen på Legos leverancer fra samarbejdspartneren Flextronics.
Hidtil har samarbejdet med Flextronics ikke helt levet op til forventningerne hos Legos ledelse. Senest har der været problemer med produktionen på Flextronics’ fabrik i Ungarn, hvor prisniveauet ikke har været tilfredsstillende, og det har man nu taget konsekvenserne af og flyttet produktionen til en anden fabrik. Det skriver EPN.

- Vi følger fortsat alle produktionsstederne. Nu må vi se, om omkostningsniveauet i Ungarn retter sig, og hvis det ikke sker, bliver diskussionen en anden. Der er ingen planer eller samtaler om at tage produktionen tilbage til LEGO. Men ingen ved, hvad der sker i morgen. Hvis ikke kvaliteten, omkostningerne og leveringstiden er tilfredsstillende, sætter vi i første omgang et forbedringshold ind. At tage produktionen tilbage er det sidste, vi gør, siger Bali Padda, der er koncerndirektør i Lego med ansvar for produktion og forsyning, til EPN.

Tidligere på året var der så store problemer med Flextronics’ produktion af Lego-produkter på en fabrik i Tjekkiet, at Billund-virksomheden selv valgte at overtage produktionen for at rette op på problemerne. Til gengæld synes Flextronics’ produktion i Mexico at være blevet forbedret så meget, at den nu lever op til Legos kvalitetskrav.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093