23948sdkhjf

RTX får heller ikke overskud i år

Endnu en gang er ledelsen hos RTX Telecom nødt til at nedjustere de økonomiske forventninger, og heller ikke i år forventes der overskud.
Heller ikke andet kvartal blev det afgørende økonomiske vendepunkt for nordjyske RTX Telecom. Ganske vist ser nøgletallene bedre ud end året før, men på bundlinjen er der stadig røde tal. Resultatet af den primære drift endte på -6,7 mio. kr. mod -24,3 mio. kr. i samme kvartal året før. Nettoomsætningen steg også pænt fra 45,9 mio. kr. i andet kvartal 2006/2007 til 57,8 mio. kr.

- Koncernens udbygning og optimering af salgs- og marketingaktiviteterne har medvirket til, at nettoomsætning og indtjening har udvist fremgang i 2. kvartal af 2007/08. De gennemførte salgs- og marketingtiltag forventes at resultere i
en fortsat positiv udvikling i omsætning og indtjening i koncernens to største forretningsenheder RTX Technology og RTX Consumer Products i den resterende del af regnskabsåret 2007/08. Forretningsenhederne RTX Network Systems og RTX Healthcare forventes derimod ikke at kunne indfri salgs- og indtjeningsforventningerne for regnskabsåret 2007/08, skriver virksomheden i sin kvartalsmeddelelse.

På den baggrund har ledelsen valgt at komme med en mindre nedjustering af forventningerne for regnskabsåret som helhed. Nettoomsætningen forventes nu at udgøre 240-270 mio. kr. mod tidligere oplyst 240-300 mio. kr. Der forventes et resultat af primær drift i intervallet fra -30 mio. kr. til -15 mio. kr. mod tidligere oplyst -30 mio. kr. til 0 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125