23948sdkhjf

EMSer leder med lys og lygte efter kvalificerede folk

Udviklingen er gået over al forventning i et halvt år, så nu er HP Elektronik-Montage løbet ind i et luksusproblem.
- Det er længe siden, at vi har hyret så mange, siger Tau Steffensen, bestyrelsesformand i HP Elektronik-Montage til Electronic Supply.

- Alt i alt er vi 22 i hele HP og har netop ansat en PTA-medarbejder. Men det ved at være et problem at finde kvalificerede folk. Vi har flaskehals i produktionen og leder konstant med lys og lygte, fortsætter han.

Ansættelserne sker i forlængelse af et halvt års tid, hvor elektronikproducenten måned efter måned har overgået forventningerne.

Ingen investeringer nu og her
Fremgangen står i kontrast til sidste regnskabsår, hvor der var røde tal på bundlinjen. På trods af, at HP Elektronik-Montage er inde i en god stime, vil yderligere vækst ikke betyde store armbevægelser.

- Vi har investeret rigtig meget i produktionsapparatet de seneste år, så det i dag er topmoderne. Derfor vil der ikke være behov de næste mange år, siger Tau Steffensen tilføjer, at der er andre knapper at dreje på:

- Pt kører vi kun daghold. Både på maskin- og manuel produktion. Så der er masser af kapacitet i produktionen. Men det siger sig selv, at hvis væksten fortsætter, er det nærliggende at starte noget aftenhold, uddyber Tau Steffensen.

Udmeldingen er helt på linje med HP Elektronik-Montages strategi om at øge udnyttelsesgraden i produktionsapparatet. I tråd med virksomhedens strategi har firmaet også bevæget sig fra den traditionelle EMS-virksomhed og over i box build, hvor der allerede har været et par store projekter. Med tanke på de gode seks seneste måneder ser den sidste af HP Elektronik-Montages tre strategiske kernepunkter, vækst, også ud til at komme i 2015/16.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109