23948sdkhjf

Aarhus-firma skal ansætte 100

Jubelår for Systematic, som slår flere rekorder. Omsætningen lander på den sjove side af en halv milliard.
Systematic lander rekordomsætning på 505 mio. kr. med et overskud før skat på 43,3 mio. kr. - virksomhedens hidtil bedste resultat. Samtidig er ordrebogen rekordstor.

Salg til sundhedssektoren, investering i den nye forretningsenhed Library & Learning samt løsninger til forsvarsindustrien er blandt de projekter, der kendetegner jubelåret.

- Defence er lykkedes med en række nye eksportmarkeder, mens vores investering i Library & Learning har åbnet et nyt marked med stort eksportpotentiale, forklarer Michael Holm, CEO, Systematic.

Udvider i Aarhus - får plads til 100 nye
Systematic har vokseværk og brug for mere plads. Derfor har virksomheden netop sat sig på yderligere 2.000 kvadratmeter i Aarhus i tillæg til sine nuværende 7.500 kvadratmeter. IT-virksomheden planlægger at udvide med i alt 4.500 kvadratmeter fordelt på 10 etager. Den nye bygning ventes klar til indflytning medio 2018.

- Vi forventer at skulle ansætte op mod 100 nye medarbejdere den kommende tid, og det kræver plads. Derfor er vi glade for, det tegner til, at vi kan udvide på vores nuværende adresse, siger CFO, Torben Veis.

De mange nye medarbejdere for nok at se til. Systematic starter regnskabsåret 2015/2016 med den største ordrebog nogensinde og forventer for fornyet vækst i omsætning samt indtjening.

Investeringer afgørende for udviklingen
De seneste år har Systematic investeret adskillige millioner i udvikling af nye produkter, løsninger og service. I gennemsnit er der hvert år investeret 10 procent af den samlede omsætning i produktudvikling, så i 2014/2015 var tallet cirka 50 mio. kr.

Investeringerne er ifølge CEO Michael Holm centrale i arbejdet med at udvikle nye eksportmarkeder.

- Vi har flere gange vist, at vores software finder fodfæste i udlandet, men det kræver investeringer og fokus at satse på eksport, så det bliver et vigtigt indsatsområde de kommende år, understreger Michael Holm.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125