23948sdkhjf

20 år er nok for Foss' direktør

Torben Ladegaard takker efter to årtier af som administrerende direktør i Foss. Han vil blive efterfulgt af Kim Vejlby Hansen i marts 2016.
Foss igangsætter en ændring i ledelsen.

Nuværende administrerende direktør Torben Ladegaard træder ved generalforsamlingen i marts 2016 et skridt tilbage for at hellige sig andre gøremål. I praksis nedtrapper han sin rolle i selskabet fra årsskiftet. Det skal sikre en glidende overgang til efterfølgeren, nuværende COO Kim Vejlby Hansen.

- Direktørskiftet kommer på et tidspunkt, hvor Torben, 62 år, er på toppen af sine og Foss’ resultater, og hvor Kim er godt klædt på til at overtage ansvaret for eksekveringen af en ny strategiplan. Vi er glade for, at Torben fortsat vil være tilknyttet Foss som seniorrådgiver på fuld tid for ledelsen, siger bestyrelsesformand Peter Foss.

Fra en halv til 2 milliarder
I de 20 år, Torben Ladegaard har været med på broen, har virksomheden markant øget sin indtjening og omsætningsniveauet er vokset fra 0,5 mia. kr. til 2 mia. kr. Mere end 98 procent bliver hentet uden for Danmark.

Kim Vejlby Hansen sætter sig så i førersædet for Foss’ 1400 medarbejdere i mere end 25 lande.

Kim Vejlby Hansen har været ansat i Foss siden 2002, hvor han startede som ansvarlig for Foss’ innovations- og udviklingsaktiviteter. Foss bruger hvert år over 175 mio. kr. på innovation. Kim har en PhD baggrund fra DTU. Før han kom til Foss, arbejdede han bl.a. for Oticon og Nokia.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109