23948sdkhjf

Dynaudio opfører nyt innovationshus

Skanderborg bliver hjemsted for udviklingen af fremtidens gengivelse af lyd.
Dynaudio opfører et nyt test- og udviklingscenter på 1600 kvadratmeter i tre etager.

- Dynaudio følger den plan, der er lagt sammen med vores ejere (Goertek, red.). I 2015 har vi tredoblet antallet af ansatte i udviklingsafdelingen samt styrket organisationen på øvrige områder, således at fundamentet for stabil vækst er lagt. Næste skridt er så den fysiske udvidelse, hvor vi nu sætter handling bag ordene og bygger de mest optimale rammer for vores reseach- og development afdeling. De skal have plads og gode omgivelserne til at skabe fremtidens gengivelse af lyd. Det skal sikre, at Dynaudio er helt i front teknologisk set, udtaler administrerende direktør Lars Prisak.

Bygningen, der kommer til at indeholde nogle af Europas mest avancerede målerum, opføres på Sverigesvej ved Dynaudio’s hovedsæde og opstartes i januar. Indflytning forventes i december 2016.

Ikke nok plads på parkeringspladsen
- Selve projekteringen har været et samarbejde mellem arkitekt, ingeniør, bygherrerådgiver samt egne projektmedlemmer. Samarbejdet har kørt fantastisk, og nu ser vi frem til at komme i gang med selve byggeriet. Vores fysiske rammer er godt udfordret i denne tid, hvilket også kan ses på parkeringspladsen, siger Lars Prisak.

- Vi er et dansk firma, som har rødderne dybt forankret i Skanderborg. Derfor er det vigtigt for Dynaudio at tage skridtet ind i fremtiden og sikre udvikling, produktion samt øvrige støttefunktioner kan samles fysisk på ét sted. Det giver optimale arbejdsbetingelser og sætter fundamentet for den vækst vi går efter den kommende tid, fortsætter han.

Dynaudio har tegnet bygningen sammen med det lokale arkitektfirma Frost Larsen, mens Niras er ingeniør, og bygherrerådgiverrollen varetages af Alectia. Hovedentreprisen er tilfaldet Raunstrup fra Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.061