23948sdkhjf

Aerotech-kurator: Håber på nye ejere fra februar

Der er stor interesse for en rekonstruktion af Danish Aerotech.
Der forhandles i øjeblikket med flere interesserede parter om at videreføre dele af Danish Aerotech-konkursboet.

Siden 22. december, hvor der blev afsagt konkursdekret, har kurator for Danish Aerotech-konkursboet, Niels Skovgård Larsen, partner hos Abel og Skovgård Larsen Advokatfirma, arbejdet på en fortsættelse af virksomheden. Der er dog ikke kommet en afklaring endnu.

Læs mere: Ordrestop knækkede Danish Aerotech

- Vi forsøger at sælge virksomheden samlet med henblik på, at den kan komme i gang igen, siger kurator Niels Skovgård Larsen, partner hos Abel og Skovgård Larsen Advokatfirma.

- Vi forhandler med interesserede parter i øjeblikket. Der er flere forskellige muligheder, og det er mit håb, at 1. februar kan være en dato, hvor vi kan få solgt virksomheden. Men om det lykkedes, det kan jeg ikke sige nu. Men det er håbet, og det er det, som der arbejdes på.

Ikke hele virksomheden føres videre
Der arbejdede 60 medarbejdere hos Danish Aerotech ved konkursens indtræden. Og det er på nuværende tidspunkt svært at spå om, hvor mange, der vil kunne få job ved en videreførelse.

Læs mere: Danish Aerotech konkurs

- Det er ikke givet, at køberne vil drive hele virksomheden videre. Hvor stor en del er svært at sige, men det er ikke alle aktiviteter, der vil blive drevet videre, fortæller kurator.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063