23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Endnu engang bringer Electronic Supply kort nyt fra elektronikbranchen ude i verden. I dag kan du læse om Fingerprint Cards, Kongsberg, Nokia og Nortelco Electronics.
Sensorfirma rykker ind på bilmarkedet
Den svenske leverandør af fingeraftryks sensorteknologi, Fingerprint Cards (FPC), fortsætter udviklingen af løsninger til bilindustrien.

Firmaets løsninger er blevet testet af flere aktører inden for bilindustrien. Sensormodulet FPC1025 er på den baggrund blevet udvalgt til videreudvikling til kommercielt brug i bilindustrien.

I løbet af 2016 er det planen at gennemføre en række demonstrationer, hvor FCPs sensorteknologi er indlejret. En kommerciel lancering vil finde sted efter 2016.

- FCP har etableret sig som branchens førende leverandør af fingeraftryks sensorteknologi til smartphoneindustrien. Nu undersøger vi, hvordan vores teknologi kan anvendes i andre markedssegmenter så som smart cards, og vores ambition er at udvide førerposition til disse nye markedssegmenter, udtaler Jörgen Lantto, CEO I FPC.

General Dynamics vælger Kongsberg
General Dynamics Land Systems har valgt tårnløsningen Protector MCRWS (Medium Caliber Remote Weapon) som 30-millimeter våbensystem løsningen til Stryker-kampvognen.

- Systemet er resultatet af flere års målrettet arbejde med at udvikle et system med den kapabilitet og performance, som denne type køretøjer kræver, udtaler Espen Henriksen, President i Kongsberg Protech Systems.

Protector MCRWS er blevet udviklet i løbet af de seneste seks år.

Nokia overtager kontrol over Alcatel-Lucent
Nokia sidder med næsten 80 procent af aktierne i Alcatel-Lucent efter et succesfuldt offentligt bud.

- Vi vil arbejde hurtigt på at kombinere de to selskaber og eksekvere vores integrationsplan. Fra den 14. januar 2016 vil Nokia og Alcatel-Lucent tilbyde en kombineret end-to-end portefølje i et omfang, der lever op til vores globale kunders behov, udtaler Rajeev Suri, President og CEO i Nokia.

Nortelco Electronics overtager Nortronicom
Norske Nortelco Electronics overtager den mindre leverandør Nortronicom. Med overtagelsen følger leverandører, produkter, sælgere og kundeportefølje over til den norske distributør.

- Nortelco Electronics overtager alle sælgere fra Nortronicom, hvilket vil give en øget indflydelse i markedet og gøre os til en endnu stærkere aktør i elektronik, men også i elektro og automation. Alle virksomheder vil blive samlet i lokalerne i Skullerud i Oslo, skriver Nortelco.

Overtagelsen skete pr. januar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094