23948sdkhjf

Danfysik ventede for længe med direktør-skifte

En af ejerne af den højteknologiske virksomhed Danfysik, kapitalfonden Dansk Kapital Anlæg, indrømmer nu, at man burde have skiftet den administrerende direktør ud langt tidligere.
I foråret var der skiftedag på direktørposten hos Danfysik, da daværende administrerende direktør Bjarne Roger Nielsen blev skiftet ud med daværende divisionsdirektør Henrik Mortensen. Men set i bakspejlet kom den beslutning alt for sent, erkender en af selskabets ejere. Det skriver Børsen.

- Det burde vi da have gjort noget før. Ingen tvivl om det. Men i 2006 var vi ikke klar over, hvor stor udfordringen ville være, udtaler Steen Lønberg Jørgensen, administrerende direktør for Dansk Kapital Anlæg, til Børsen.

Udskiftningen kom efter en række skuffende økonomiske resultater, der nødvendiggjorde en ekstra kapitalindsprøjtning på 30 mio. kr. fra ejerkredsen i starten af 2008. I seneste regnskabsår kom Danfysik ud med et rekordstort minus på 26,8 mio. kr. efter skat, og samtidig oplevede man en stor omsætningsnedgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189