23948sdkhjf

BHE lander nye kunder med ny ekspertise

Efter samarbejde med flere kunder og adskillige analyser har den østjyske elektronikproducent fundet formlen på low-voids lodning.
Længere tids arbejde med low-voids lodning, altså lodninger med meget få og kun ganske små ”fluss bobler”, giver pote hos BHE.

- Vi har i samarbejde med en række kunder, med behov for low-voids lodninger, udført talrige forsøg med optimering af procesparametre og materialer. Vi har ligeledes udført et større antal analyser, blandt andet med røntgen-inspektioner samt termiske og elektriske målinger. Vi har nu opnået helt stabile processer, så vores voids niveau er på det absolut laveste, forklarer PTA chef ved BHE, Jens Christian Jensen, som uddyber:

- Det sætter os i stand til at lodde eksempelvis high-power LEDs og andre høj-effekt komponenter på både almindelige printlaminater og på aluminiumsprint, i en meget høj kvalitet, der sikrer optimal levetid på produkterne. Luftbobler er en udfordring, man ikke skal underkende, for potentielle problemer viser sig typisk ikke lige med det samme, men påvirker produkternes pålidelighed på længere sigt.

- Det har været indsatsen værd
Resultaterne af den store indsats kan elektronikproducenten allerede ane; Nye kunder og flere på vej.

- Det er en rigtig god kompetence at kunne tilbyde, idet vi ser flere og flere kunder med det behov. At nå målet og at sikre helt stabile processer, har da også krævet rigtigt mange ressourcer, ikke kun i udstyr, men også et meget stort antal mandetimer. Men det har været indsatsen værd, idet det har givet os værdifuld viden og løftet vores kompetenceniveau ganske godt, siger administrerende direktør Poul Bøtker.

- Sidst men ikke mindst, har det givet os nye kunder med low-voids behov, - blandt andet inden for medico- og energiområderne. Vi forventer det vil tilføre os yderligere kunder indenfor f.eks. medico, energi og LED-belysning, tilføjer han.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078