23948sdkhjf

B&O: Vi er ikke i krise

Struer-virksomheden afviser al snak om krise og henviser til, at omsætningen i år forventes at lande blandt de tre største i virksomhedens historie.
På trods af flere nedjusteringer og gevaldige kursfald på aktiemarkedet afviser B&O enhver form for krisestemning. Det skriver Berlingske Business.

- B&O er ikke i krise, vi er en bundsolid virksomhed, vi åbner netto 50 nye butikker over hele verden om året, og kommer vi i mål med forventningen til regnskabsåret 2007/08, så når årets omsætning op i top tre i virksomhedens historie på trods af to nedjusteringer, forklarer informationschef Tino Pedersen til Berlingske Business.

Han erkender dog, at den økonomiske opbremsning i Europa har ramt Struer-virksomheden, men samtidig understreger han, at en vigtig del af B&O’s vækststrategi er at ekspandere i Asien, hvor man også åbner de fleste nye butikker. Her kører man for øjeblikket med tocifrede vækstrater, og håbet er, at det asiatiske marked kan mindske afhængigheden af Europa, hvor man har 73 % af salget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109