23948sdkhjf

Rød tråd i E-16s ambitioner

Landets største elektronikmesse vil give gæsterne et påskud for at komme forbi. Derfor får ambitionerne og investeringerne et nøk opad.
Elektronikmessen E-16 skruer op for målsætningerne. Målet er langt flere udstillere og gæster i messehallerne i Odense Congress Center den 6. - 8. september.

- Vi vil gerne op på 2012-niveau. Dengang var der cirka 4.000 besøgende og omkring 190 udstillere. Før vi kan nå op på det niveau, må vi gøre nogle tiltag, siger projektchef på E-16, Iben Malling, til Electronic Supply.

Sidste der blev afholdt elektronikmesse i 2014 var der 2.777 besøgende og 164 udstillere.

Den røde tråd
For at hæve baren investerer E-16 blandt andet i at skabe en rød tråd mellem oplæg, udstillinger og et af de nye tiltag, Innovationszonen. Der er det planen, at man med samarbejdspartnere vil lave andre ting end blot udstille. Planerne er ikke helt konkrete endnu, men det kunne blive en kombination af workshops og et produktionsforløb, hvor man kan se, hvordan komponenterne bliver brugt.

- På konferencesiden har det altid være top aktuelle emner. Men det er ikke kommet ud i udstillingen, så der vil vi nu gøre en indsats for at binde det hele sammen. Derfor kan man komme ned i Innovationszonen og se de ting, man hører om i konferencen, forklarer Iben Malling, som tilføjer, at man også bruger ressourcer på et helt nyt grafisk udtryk.

Tiltagene skal gøre messen mere interessant for fagfolk som ingeniører.

- Ingeniører fylder meget som besøgsgruppe, men vi vil naturligvis gerne have flere til. Og fagfolk skal bruge gode argumenter for at tage på messe. Det skal være relevant, og de skal have noget at tage med hjem, siger Iben Malling.

Branchen vil holde fast i elektronikmessen
Allerede nu er de første tilmeldinger kommet til E-16, og stemningen omkring messen er god, fortæller Iben Malling:

- Fra branchen oplevet vi helt klart en interesse i at elektronikmessen fortsætter. Vi mærker en velvillighed i at fastholde messen.

Hvordan messeprogrammet kommer til at se ud, bliver man sandsynligvis meget klogere på de næste 14 dage. Meget er stadig i spil, så nye, interesserede samarbejdspartnere kan sagtens komme på banen.

Fakta: E-16


E-16 bliver afholdt i dagene d. 6. - 8. september 2016 i Odense Congress Center.

Fagmessen henvender sig til ingeniører, teknikere, udviklere, designere, softwarehuse og indkøbere, kort sagt beslutningstagere og influenter på alle niveauer i den danske elektronikbranche.

Det er gratis at besøge E-16 samt at deltage i de konferencer og foredrag, der foregår i løbet af de tre dage.
Læs mere om: E16
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094