23948sdkhjf

Ny direktør skal optimere teknologivirksomhed i vækst

Christian Ingerslev Sørensen er ny CEO hos Aalborg-baserede 2Operate. Han skal styrke organisationen samt den internationale ekspansion.
I en tid med rivende udvikling skal en ny profil bringe 2Operate ind i en ny fase med global fremgang.

Christian Ingerslev Sørensen bliver ny CEO med fokus på strategiske og organisatoriske forbedringer. Han har en kandidatgrad i Control Systems Engineering, samt en kandidatgrad i Business Administration og dermed en teknisk indsigt og et markedsorienteret mindset. I over 10 år har Christian haft ledende stillinger indenfor ledelse, strategi og virksomhedsudvikling.

- I en periode med solid vækst har vi brug for at optimere vores organisation og bringe nye kompetencer ind i vores direktion, udtaler bestyrelsesformand i 2operate, Kaj Juul-Pedersen, og fortsætter:

- Christian har den rigtige profil med en god kombination af teknologisk forståelse og erfaring indenfor ledelse. Han er en moderne leder og holdspiller, som vil hjælpe 2operate med at gå ind i en ny udviklingsfase, men samtidig beholde firmaets grundlæggende ånd.

Medstifter af 2operate og CEO siden firmaets grundlæggelse i 2009, Lars Moltsen, bliver nu Chief Science Officer (CSO) med fokus på forretnings- og produktinnovation.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096