23948sdkhjf

Erfaren elektronikmand i spidsen for Silkeborg-firma

Niels Henrik Olesen er ny administrerende direktør og partner i Trusted, der arbejder med tracking-teknologi. Han skal gøre firmaet til en spiller på det internationale marked.
Den 1. februar 2016 fik teknologifirmaet Trusted i Silkeborg nye partner og administrerende direktør; Niels Henrik Olesen. Han afløser stifter Nicolaj Haarup, der fremover varetager rollen som teknisk direktør.

Niels Henrik er 53 år og uddannet civilingeniør i systemkonstruktion fra Aalborg Universitet og har fortrinsvis arbejdet i den nordjyske elektronikindustri, blandt andet en længere årrække som Engineering Director/COO hos RTX. De seneste tre år har Niels Henrik været Engineering Manager ved Trackunit. Han har stor erfaring i projektledelse af komplekse projekter indenfor elektronik og software samt ledelse af produktudvikling, certificering, produktion samt teknisk salg.

Med sin store erfaring indenfor elektronikbranchen skal Niels Henrik Olsen være med til at udvikle Trusted til en endnu stærkere partner for især kunder i vindbranchen og den tunge industri, hvor der er et særligt behov for særdeles robuste og fleksible overvågnings løsninger.

Specielt inden for det voksende marked for overvågning og Internet of Things ser den nye direktør et stort udviklingspotentiale.

- Jeg er meget glad for, at vi har fået Niels Henrik Olesen om bord som ny direktør i Trusted. Niels Henrik kommer med bred og værdifuld erfaring inden for udvikling, produktion og ledelse, og jeg er overbevist om, at Niels Henrik, sammen med medarbejderne i Trusted, vil formå at videreudvikle firmaet til en markant spiller på det internationale marked, udtaler investeringschef i Insero og bestyrelsesformand Morten Dahl Iversen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078