23948sdkhjf

Nordic Industrial Park løber med den olympiske ild

NIP har siden sidst løbet med den olympiske ild i Kina. Samtidig går løbet med udlejningen af de nye montage- og produktionshaller stærkt.
På grund af administrerende direktør i NIP, Ove Nodlands, mangeårige engagement i handelslivet i Ningbo, og da han samtidig er æresborger i byen, fik han den store ære at løbe med den olympiske ild. En ære som kun tildeles ganske få udlændinge i Kina.

Løbet fandt sted d. 22. maj, og dagen blev rundet af med en stor fest, hvor NIP havde inviteret kunder, forretningsforbindelser og repræsentanter fra det officielle Ningbo. Til festen blev der overrakt en check til jordskælvsofrene i Sichuan provinsen på 300.000 RMB. De 150.000 var samlet ind blandt virksomhederne i NIP, og dette beløb blev så doblet af NIP’s ejer, Styrbjørn A/S.

Udlejning af de nye haller
Udlejningen af montage- og produktionshallerne, som står klar i første kvartal 2009, går stærkt. Der er nu kun tre ud af fem montagehaller tilbage på hver 3.000 kvadratmeter. Af produktionshallerne er der også kun tre tilbage på henholdsvis 2.000, 3.000 og 6.000 kvadratmeter.

Kilde: Nordic Industrial Park

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085