23948sdkhjf

- Jeg laver verdens førende udviklingsafdeling for lyd

Med kinesiske penge i ryggen rykker Dynaudio tidsskalaen for, hvornår firmaet skal være verdens førende lydudvikler.
Ambitionerne har altid været store hos østjyske Dynaudio, som har rykket sig gevaldigt det sidste halvandet år.

Før nytår blev lydspecialisten AM3D opkøbt, man er netop gået i gang med at opføre et topmoderne test- og udviklingscenter i Skanderborg, og udviklingsafdelingen er vokset fra 10 til godt 45 medarbejdere. Alt sammen er sket efter, at Dynaudio selv blev opkøbt af den kinesiske gigant Goertek. For det har givet masser af ressourcer til at udvikle firmaet, og udvikles det skal der, understreger udviklingsdirektør Jan Abildgaard Pedersen. Selv lægger han stor personlig prestige i projektet.

- Jeg har lovet de kinesiske ejere, at jeg laver verdens førende udviklingsafdeling for lyd. Det er ambitiøst, men det er der, vi er!, lyder det selvsikkert fra Jan Abildgaard Pedersen.

Udmeldingen er bombastisk, men den kommer heller ikke fra hr. hvem-som-helst. Før han kom til Dynaudio for halvandet års tid siden, var Jan Abildgaard Pedersen lydchef hos B&O og havde således ansvaret for alle koncernens lydprodukter. For fire år siden var han også præsident for organisationen Audio Engineering Society (AES) med 14.500 medlemmer og har derigennem et omfattende netværk i alverdens lydfirmaer.

Speederen i bund
Høje målsætninger er dog ikke noget, de kinesiske ejere har bragt ind i Dynaudio. Langt fra. Allerede da Jan Abildgaard Pedersen blev ansat, var der store ambitioner. Tidsskalaen er bare rykket, så det nu går betydeligt hurtigere, forklarer han:

- Ambitionerne var der, nu har vi så musklerne til at gøre det, der er rigtigt på langt sigt. Der er mulighed for at have store ambitioner og rent faktisk gennemføre det.

De nye muskler giver også muligheder for at rekruttere verdens bedste folk på feltet.

- Vi har ikke problemer i nogen væsentlig grad med at tiltrække folk fra hele verdenskortet. Vi sætter et niveau der er kendt i hele verden, understreger Jan Abildgaard Pedersen, som heller ikke lægger skjul på, at hans personlige netværk hjælper i rekrutteringsprocessen.

Artiklen er en del af temaet Chef i tale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141