23948sdkhjf

Rotte-dræber omfavner digitaliseringen

Studerende er kommet med givtige forslag til forbedringer af WiseCons intelligente rottefælde. Firmaet opfordrer andre til at følge det gode eksempel og invitere friske øjne indenfor.
Digitalisering har været fundamentet for producenten af intelligente rottefælder, WiseCon. Virksomheden er pt ene om at levere en samlet intelligent pakke til bekæmpelse af rotter. Det skriver di.dk/business.

Selskabets salgsdirektør, Klaus Baagøe-Nielsen, opfordrer derfor andre til at gøre som WiseCon og forfølge potentialet i digital løsninger:

- Det gælder om at udnytte de muligheder, der er. Jeg tror, det kan være sundt at få nogle udefra til at kigge på ens virksomhed, og det behøver ikke være en kæmpe investering. Tag en dag ud af kalenderen og inviter nogle universitetsstuderende ud på virksomheden. Det gælder om at ændre tankegangen lidt og på den måde skabe nye løsninger, siger salgsdirektøren ifølge di.dk/business.

Flere virksomheder samt mange af landets kommuner og boligselskaber anvender i dag den intelligente rottefælde. Og flere steder har der været sidegevinster, der viser digitaliseringens fordele.

- I Gentofte har vores udstyr været med til at tage en oversvømmelse i opsvinget, fordi vores fælder meldte om forhøjet vandstand. I Hvidovre identificerede fælderne om et læk i varmerørene, da temperaturen var steget til over det dobbelte, forklarer Klaus Baagøe-Nielsen.

Original artikel: http://di.dk/dibusiness/nyheder/Pages/Ro...
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094