23948sdkhjf

Bedste år nogensinde for Invisio

Den dansk-baserede producent af kommunikationsløsninger øger overskuddet med 29 procent.
2015 blev det bedste år til dato for Invisio Communications. Omsætningen voksede med 14 procent i forhold til 2015 hos producenten af kommunikationsløsninger, mens overskuddet var hele 29 procent højere end året før.

Ordreindgangen på 326 mio. svenske kroner (260 mio. kr.) nåede også det højeste niveau til dato. Samtidig var der en ordrebeholdning på 163 mio. svenske kroner (130 mio. kr.) ved udgangen af 2015.

- I 2015 etablerede vi os som en global markedsleder ved at vinde tre langtidskontrakter med forsvarskunder i Storbritannien, Canada og Australien. Desuden har vi fortsat har en sund ordreindgang fra eksisterende kunder som den amerikanske hærs TCAPS (Tactical Communication and Protective System, red.) program, udtaler CEO Lars Højgård Hansen.

Fremgangen de seneste år betyder samtidig, at selskabet nu er gældfrit.

2016 står i ekspansions tegn
Mod slutningen af 2015 hyrede selskabet også nye folk, der skal styrke Innovation- og udviklingskapaciteten. Ansættelserne vil fortsætte i 2016, fremgår det af årsrapporten.

I 2016 er Invisios fokus på en fortsat udvidelse af forretningen.

- Vi vil koncentrere på både eksisterende og nye geografiske markeder, så som at intensivere vores tilstedeværelse i udvalgte lande i Asien, Mellemøsten og Sydamerika, hvor vi vurderer, at der er langsigtede forretningsmuligheder for vores produkter. At tage hånd om, holde fast i og udvikle forretning med eksisterende kunder er også et af vores fortsatte fokusområder, skriver Lars Højgård Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158