23948sdkhjf

Spectronic klar til massive produktlanceringer

Den østjyske virksomhed bruger årligt 15-20 % af omsætningen på udvikling af nye produkter, og den offensive strategi skal sikre den fremtidige vækst.
2007 blev endnu et kanonår for den østjyske producent af overvågningsudstyr. Bruttofortjenesten steg med 39 % til 82 mio. kr., og driftsoverskuddet voksede også flot med 43 % til 33 mio. kr. Derudover steg omsætningen med 90 %. Samtidig har man investeret i fremtiden med et udviklingsbudget, der ligger væsentligt over andre aktører i elektronikbranchen. Det skriver Børsen.

- Investering i udvikling er afgørende for at kunne vokse. Vi har i dag en kanonstærk pipeline med nye produkter, som vi sender på markedet i 2008 og 2009. De vil sætte yderligere fart i væksten fra næste år, udtaler administrerende direktør Kim Lehmann til Børsen.

Han forventer dog, at væksten i 2008 bliver lavere end i 2007. I salget regner han med en stigning på 10-15 %, mens overskuddet forventes at blive lidt mindre. Det skyldes først og fremmest de store investeringer i produktudviklingen samt forbedringer af Spectronics kvalitetsstyring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079