23948sdkhjf

Mjølner valgt som det offentliges it-leverandør

Nu bliver det både nemmere og billigere for den offentlige sektor at gå på it-indkøb hos Mjølner Informatics. It-cheferne kan slippe for at tage den udmarvende, tidskrævende tur igennem EU-udbudsrunder.
Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) har nemlig indgået en ny og meget omfattende rammeaftale om it-ydelser på 3,5 mia. kr. Mjølner Informatics er en af leverandørerne. Softwarehuset har i forvejen løst en lang række softwareudviklingsopgaver for kommuner, ministerier og styrelser samt i undervisningssektoren.

Aftalen omfatter udvikling af it-systemløsninger og -projekter og som noget nyt også den efterfølgende vedligeholdelse af løsningerne. Den træder i kræft 1. juli 2008 og gælder mindst frem til 2010. Den afløser de to tidligere it-rammeaftaler, der havde overskrifterne systemløsninger og it-konsulentydelser.

Mjølner Informatics er valgt som SKI-leverandør af systemløsninger, projekter og vedligehold inden for følgende serviceområder: Borgerskab og –service, Uddannelse og arbejde, Kultur, fritid og natur, Sundhed, Social og omsorg, Erhverv, Forsvar, Ejendomme og forsyning, Tværgående kommunikation og procesunderstøttelse, It-arkitektur, it-sikkerhed og it-infrastruktur samt Diverse.

Kilde: Mjølner Informatics

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078