23948sdkhjf

Studerende på forskningslejr hos B&O

Omkring 30 ingeniørstuderende fra hele Europa bruger tre uger af deres sommerferie på forskningslejren Innovation Camp, som Ingeniørhøjskolen i Århus arrangerer sammen med B&O.
Lejren starter mandag den 30. juni, og deltagerne kommer fra uddannelsesinstitutioner i Portugal, Tjekkiet, Holland og Polen samt fra Ingeniørhøjskolen i Århus.

Innovation Camp er en forsknings- og udviklingslejr, hvor de studerende får mulighed for at prøve kræfter med en virkelighedstro udviklingsopgave med alle de kreative og praktiske udfordringer, det indebærer på en virksomhed ude i den virkelige verden. Lejren skydes i gang med, at de studerende får et oplæg til et konkret udviklingsprojekt i hænderne, hvor de gruppevis skal udvikle til et egentligt bud på et produkt.

- Et tæt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder er påkrævet, hvis vi vil sikre erhvervsrettede ingeniøruddannelser med fagligheden i top. Her er Innovation Camp en god måde at bringe parterne sammen på, siger rektor Ove Poulsen fra Ingeniørhøjskolen.

Også hos B&O er forventningerne til den forestående sommerskole store, understreger forskningschef Søren Bech:

- Med Innovation Camp vil vi gerne være med til at knytte de tætte forbindelser mellem erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner, siger han.

- Vi mener, at det er meget vigtigt for, at virksomhederne kan være med helt i front, når det gælder teknologi og innovation, ligesom det er vigtigt i forhold til at få udklækket nye generationer af innovative, kreative og dygtige unge, der er bedst muligt rustet til et job, fortsætter han.

Forskningschefen tilføjer, at det for B&O også er fint at få mulighed for at vise virksomheden frem og lade talentfulde studerende snuse til det innovative forskningsmiljø.

Kilde: Ingeniørhøjskolen i Århus - http://www.iha.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128