23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply samler igen kort nyt fra elektronikbranchen i udlandet. I dag kan du læse om Data Respons, Infineon og Inission samt en ny komponentleverandør i Europa.
Ny industriordre til Data Respons
En svensk industrikoncern har lagt en ordre på 41 mio. svenske kroner (32 mio. kr.) hos norske Data Respons.

Opgaven indebærer, at elektronikvirksomheden skal levere embedded computer solutions, der skal integreres i kundens produkter.

- Vi har haft et voksende partnerskab med denne kunde i flere år, og det har taget lang tid at blive kvalificeret som en strategisk leverandør. Nu er vi placeret på en bred vifte af deres industrivarer i automatisering og IoT og forventer betydelig vækst i de kommende år, siger administrerende direktør i Data Respons, Kenneth Ragnvaldsen.

Malaysisk leverandør åbner europæisk afdeling
Den malaysiske komponentproducent Elite Advanced Technologies åbner en europæisk underafdeling i Mol, Belgien.

- Med tilstedeværelse i Malaysia, Taiwan og Kina har vi adgang til et stort klientel bland fremstillingsfirmaer, men vi har oplevet, at designere, udviklere og beslutningstagere ofte er i Europa og Nordamerika. Derfor vil vi tættere på dem, udtaler Frederik Luppens.

Infineon investerer 745 million
Den tyske halvlederproducent Infineon Technologies investerer over de næste tre år 100 millioner euro (745 millioner kroner) i udbygning af fabrikken i Regensburg.

Udbygningen giver Infineon større kapacitet, særligt inden for halvledere til automotive industrien.

Renrums-området bliver udvidet med anslået 2.000 kvadratmeter, hvilket svarer til 10 procent. De næste to år vil der blive brugt anslået 30 millioner euro (223 millioner kroner). Resten af investeringen vil gå til udstyr i renrummet.

Svensk EMS på opkøb
Den svenske elektronikleverandør Inission køber Skeab Electronics i Stockholm. Prisen er 17,3 millioner svenske kroner (13,7 millioner kroner).

Efter købet har Inission syv fabrikker. Fire med fokus på kundevendte aktiviteter i Göteborg, Stockholm og Sösdala plus tre fabrikker i Pajala, Munkfors og Tallinn.

Skeab Electronics beskæftiger sig med fremstilling af produkter, der indeholder moderne elektronik. Firmaet har bred ekspertise og udstyr til alt fra produktion af prototyper og serieproduktion til test og levering. Virksomheden har en årlig omsætning på cirka 40 millioner svenske kroner og 28 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078