23948sdkhjf

Skov investerer stort i Glyngøre

Masser af nye ansigter hos producenten af klimastyring og overvågning, som har taget hul på en stor udbygning af produktionsfaciliteterne.
Vækstvirksomheden Skov A/S investerer 60 millioner kroner i et 5.000 kvadratmeter stort nybyggeri ved hovedkontoret i Glyngøre.

Her opfører producenten af klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion et af Europas største luftfysisk testcentre, showroom, kontor- og mødefaciliteter til 70 nye medarbejdere. Det letter presset på de eksisterende faciliteter, hvor der i dag er cirka 250 ansatte.

Selvom udbygningen giver plads til en masse nye medarbejdere, betyder det ikke, at Skov skal ud og hyre 70 ekstra nu og her. Ansættelserne vil ske løbende afhængigt af behov.

- Vi har allerede ansat 7 medarbejdere i 2016, og vi er i gang med at ansætte flere. Det er vores oplevelse, at det kan være svært at rekruttere i Danmark. Det er ikke kun i Skive, hvor vi naturligvis har den udfordring, at der er en meget lav ledighed i kommunen, men udfordringen gælder for hele Danmark, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11