23948sdkhjf

Overskuddet eksploderer hos SMB

Producenten af højteknologisk laboratorieudstyr giver tre forklaringer på den særdeles positive udvikling.
2015 blev det økonomisk bedste år til dato for Scandinavian Micro Biodevices (SMB) i Farum. Overskuddet efter skat voksede hele 124 procent til 10,3 millioner kroner.

- Vi er meget tilfredse med udviklingen i 2015, hvilket har sikret firmaet det bedste finansielle resultat nogensinde. Samtidig har vi udviklet vores teknologi markant, hvilket giver os en meget stærk position i forhold til fortsat vækst i de kommende år, siger CEO Ole Kring.

Den positive udvikling tilskriver det teknologifirmaet vækst i de eksisterende markeder, ekspansion på nye markeder samt introduktionen af nye engangspartroner til firmaets platforme. Selskabet har fastholdt en stram omkostningspolitik, hvilket også har bidraget til den forbedrede rentabilitet.

I 2015 har SMB fortsat strategien om at investere i nye produkter og platforme. Det indebærer blandt andet, at man arbejder på at udvikle nye patroner til QuickVet og VSpro-platformane.

Masser nye folk på vej
- 2016 bliver et år i investeringernes tegn for SMB. Vi har planer om at investerer betragteligt i at komme ind på nye markeder, i produktudvikling samt produktionskapacitet for at dække den forventede efterspørgsel på patroner til både eksisterende platforme og vores nye Immunodiagnostic-platform. Derfor planlægger vi at udvide med flere nye medarbejdere i salg og marketing, produktion samt udvikling, siger Ole Kring.

SMB blev i 2015 godkendt som producent i Japan. Selskabet forventer at påbegynde salg på det vigtige japanske marked i 2016 via en distributør.


.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078