23948sdkhjf

Nedskæringer på vej hos Brightpoint i Åbenrå

Verdens største distributør af mobiltelefoner, med europæisk hovedkvarter i Åbenrå, vil reducere medarbejderstaben med op mod 325.
Nedskæringerne kommer til at ske som et led i en ”justering” af koncernens europæiske aktiviteter, og i alt kommer det til at betyde afskedigelse af 275-325 medarbejdere. Specielt i Åbenrå kommer det til at gøre ondt – her er lagt op til en reduktion på 50-75 medarbejdere allerede ved udgangen af 2008. Der vil primært blive tale om administrativt personale.

Samtidig sker der ændringer i Brightpoints ledelse. Steen F. Pedersen, der grundlagde Dangaard Telecom, som Brightpoint fusionerede med sidste år, forlader koncernen 19. november, og hans nuværende position som topchef i Europa overtages af Michael Koehn Milland, der lige nu er viceadministrerende direktør i koncernen.

- Jeg har blandede følelser med denne overgang, da jeg har brugt mange år hos Dangaard, men tror at dette er den rigtige beslutning for mig og for den fremtidige vækst i Brightpoint. Brightpoint Europe vil nu være i min kollega Michael Koehn Millands kompetente hænder, siger Steen F. Pedersen.

Kilde: Brightpoint - http://www.brightpoint.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083