23948sdkhjf

Scandinavian Avionics lukker Boeing-aftale

Den danske virksomhed skal vedligeholde komponenter i flygigantens passagerfly.
I fremtiden ødelagte navigationssystemer, autopiloter, radarer og andre elektroniske komponenter på nogle af Boeings passagerfly vedligeholdes af danske Scandinavian Avionics. Det skriver Børsen.

Torsdag underskrev repræsentanter fra flygiganten og Avionics således under på den nye aftale. Og hos det danske selskab er man ikke i tvivl om, at det vil give nye muligheder at være kommet helt i varmen hos Boeing.

- Selv om kontrakten ikke er en, vi kan leve af resten af livet, er det en platform til at komme i gang med en masse samarbejde, siger Hardy B. Truelsen, Scandinavian Avionics’ stifter, til Børsen.

Aftalens omfang kommer til at afhænge af, hvor mange fejl der bliver på de relevant elektroniske komponenter i Boeings fly.

Ud over Scandinavian Avionics underskrev Boeing også aftaler med Terma, Brüel & Kjær samt Rovsing torsdag. Kontrakterne løber op i samlet 115 millioner kroner. Langt den største aftale gik til Terma, som indgik en kontrakt til 100 millioner kroner med Boeings samarbejdspartner Raytheon.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08