23948sdkhjf

H2 Logic investerer 67 millioner i ny fabrik

På ny storskala produktionsfabrik i Herning skal der produceres 300 brinttankstationer om året.
Med en samlet investering på omkring 67 millioner kroner vil H2 Logic ombygge en eksisterende fabriksfacilitet i Herning til verdens største fabrik for brinttankstationer.

Ved implementering af lean volume manufacturing kan fabrikken årligt producere op imod 300 brint-tankstationer, når den er fuldt udbygget – nok til at tanke 200.000 nye brintbiler på årsbasis.

Ny generation
Den nye fabrik i Herning er forberedt til produktion af en ny generation af H2Station brint-tankstationer fra H2 Logic, som skal markere et gennembrud, hvad angår øget optankningskapacitet og reduceret størrelse af udstyret som muliggør en øget integration af brint-optankning på konventionelle tankstationer.

Den nye H2Station- teknologi er blevet designet til lean volume manufacturing på den nye fabrik, hvilket er essentielt for at opnå skalleringsfordele og betydeligt reducerede produktionsomkostninger.

Med den nye fabrik øger H2 Logic kapaciteten væsentligt - især med henblik på global ekspansion.

Nye medarbejdere
Faciliteterne som H2 Logic overtager er beliggende i Lind syd for Herning ved motorvejen og huser p.t. speditionsfirmaet Alpi. H2 Logic har ligeledes anskaffet et naboliggende stykke jord med henblik på fremtidig ekspansion og etablering af en brinttankstation.

Læs også: Amerikansk ordre luner i Herning

- Vi har brugt de seneste år på at udvikle og perfektionere en ny generation af H2Station-teknologi samt forberede den til lean volume manufacturing på den nye fabrik. Det vil gøre os i stand til at adressere det globale behov for brint-tankstationer i de kommende år, som udspringer fra de internationale bilproducenternes introduktion af brintbiler. Vi glæder os til de nye og større faciliteter i Herning og på sigt mange nye medarbejdere, siger Jacob Krogsgaard, direktør hos H2 Logic.

Læs også: H2 Logic skiller sig af med sine brændselscelleaktiviteter

Produktionen af blot én brint tankstation beskæftiger omkring 4,5 personer på årsbasis i Danmark på tværs af hele underleverandørkæden. H2 Logic beskæftiger i dag 50 ansatte i Herning indenfor udvikling, produktion, salg og service og er i færd med at øge antallet betydeligt som led i etableringen af den nye fabrik og generel markedsekspansion. I Norge er mere end 25 ansatte beskæftiget indenfor udvikling og fremstilling af brint produktionsanlæg

H2 Logic påbegynder flytning og ombygning af den nye fabrik i slutningen af 2016, hvilket forventes afsluttet i løbet af 2017.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078