23948sdkhjf

B&O-salg går i vasken

Bang & Olufsen afbryder købsdialogen med kinesiske Sparkle Roll.
Bang & Olufsen har meddelt kinesiske Sparkle Roll, at man betragter dialogen om et potentielt opkøb for ophørt. Det oplyser Bang & Olufsen i en selskabsmeddelelse.

Siden Bang & Olufsen tilbage i november 2015 meddelte, at der var ”en potentiel offentliggørelse af et købstilbud” på vej, har spekulationerne være mange. Tidligt i april kom meddelelsen om, at Sparkle Roll købte en større del af aktierne i det danske industriklenodie.

I den langvarige dialog mellem parterne er der kommet flere indikative deadlines om et opkøb. Seneste frist var den 15. april, og den frist er nu udløbet.

- Eftersom Sparkle Roll ikke har forpligtet sig til at offentliggøre et købstilbud på alle aktierne i Bang & Olufsen og ikke har sandsynliggjort sin evne til at fremsætte sådan et købstilbud, har bestyrelsen i dag besluttet at informere Sparkle Roll om, at man opfatter dialogen vedrørende et potentielt købstilbud som ophørt, skriver selskabet i meddelelsen.

Det eksisterende partnerskab mellem Bang & Olufsen og Sparkle Roll på det kinesiske marked påvirkes ikke af den ophørte dialog om købstilbud, fremhæver det danske selskab.

Bag Sparkle Roll står den kinesiske rigmand Qi Jianhong, som har en ejerandel i Bang & Olufsen på samlet 18,7 procent.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112