23948sdkhjf

Helmholt A/S køber Brinck Elektronik

Efter 33 år i elektronikbranchen har Thomas Brinck solgt Brinck Elektronik & Handel ApS til Helmholt Holding A/S. Overtagelsen fandt sted d. 1. april 2008.
Brinck Elektronik vil fortsætte som en selvstændig forretning, men er dog indtrådt i ELEXTRA-kædesamarbejdet, som drives af Helmholt Elektronik. Derved udbygges grundlaget for at tilbyde et stort elektronikproduktprogram for såvel professionelle som private.

Hos Helmholt Elektronik arbejdes der fortsat intenst på at få indkørt Brinck Elektroniks store beholdninger af komponenter i det fælles EDB system.

- Resultatet skal være, at ELEXTRA.dk fremover er det naturlige første sted at søge efter elektronikkomponenter til reparation af maskiner og andet elektronisk udstyr, bemærker Helmer Helmholt. Store dele af Brinck Elektroniks komponentlager er overført til hovedlageret i Struer og bliver dermed fuldt tilgængeligt, uanset om man handler online eller via én af de øvrige fem danske forretninger i ELEXTRA-kædesamarbejdet.

Velkendt forretningsfører
Som ny forretningsfører er ansat Ole Friderichsen – kendt af mange som indehaver af Åge Nielsens Eftf. I praksis er der tale om en fusion af de to specialelektronikforretninger i København.

Ifølge Helmer Helmholt, har Brinck Elektronik igennem en lang årrække været en god samarbejdspartner. Han var derfor taknemmelig for at få tilbudet om at overtage Brinck, da det stod klart, at begge virksomheder kunne drage stor fordel af en sammenlægning. For Helmholt Elektronik A/S var dette muligheden for etablering af en ELEXTRA kædebutik i en i forvejen veletableret forretning centralt i København.

For Brinck Elektronik ApS giver opkøbet anledning til en gennemgribende styrkelse af forretningskonceptet. Forretningen har således fra første overtagelsesdag fået indført EDB-system med lagerstyring og stregkodebaseret ekspedition. Det kræver helt nye arbejdsgange, hvilket naturligvis er en udfordring, men medarbejderstaben, under ledelse af Ole Friderichsen, har klaret denne opgave overbevisende.

Næste punkt er fornyelse af butikkens indretning og udstilling - en opgave som påbegyndes i august og blandt andet vil resultere i en udvidelse af butiksarealet, så der bliver plads til flere varegrupper - herunder alarm- og videoovervågningsprodukter samt lyd- og lysudstyr. Men også udvalget af elektronikværktøj og instrumenter vil i den forbindelse få en mere fremtrædende placering, når pladsen tillader det. Brinck Elektronik hilser fortsat alle - såvel private som erhvervskunder - velkommen i den traditionsrige forretning på Frederiksborggade 42.

- Selv om vi indfører mange fornyelser i den kommende tid er vi dog påpasselige med at bibeholde vores unikke særpræg. Vi vil fortsat lægge stor vægt på, at vore kunder oplever Brinck Elektronik som en kompetent og velassorteret special-elektronikforretning, og ikke mindst - en forretning med virkelig attraktive priser, understreger den nye forretningsfører, Ole Friderichsen.

Kilde: Helmholt

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062