23948sdkhjf

Rutronik kåret til bedste Everlight-distributør 2007

Everlight har tildelt Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH titlen som ”Best performing Everlight Distributor 2007.
Dermed ærer den taiwanske producent af opto-elektriske produkter Rutronik for det stærke salg i 2007. Her lykkedes det Rutronik at øge salget med flere millioner. Sammen med titlerne som ”SLSI Distributor 2007” fra NEC og ”Distributor of the Year 2007 in Europe” fra Micron Technology er det dermed lykkedes Rutronik at positionere sig som en af markedets bedste grossister.

Prisen fra Everlight er resultatet af et stærkt engagement fra Rutronik indenfor LED-segmentet. Med LED Lighting Congress-serien, og et omfattende udvalg af totalløsninger, kan Rutronik også tilbyde nye LED-kunder omfattende og relevant støtte indenfor for såvel teknologi og implementering som komponenter og applikationer.

- Vores fremgangsmåde er kendetegnet ved tæt koordinering mellem vores Power & Lighting Development Center, markedsføring, producenter og kunder. For at et projekt skal forløbe succesfuldt, er denne interaktion meget vigtig, siger Marcus Oechsle, Product Division Manager hos Rutronik.

I Everlight har Rutronik fundet en stærk partner, og Rutronik ser den mærkbare udvidelse af Everlights produktprogram inden for ”high-brightness visible LEDs” og opto-koblinger som det bedst mulige fundament for videre vækst, og i fremtiden vil man udvide samarbejdet med Everlight i Europa.

Kilde: Rutronik

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065