23948sdkhjf

Hvidovre-firma lander 30 millioners forsvarskontrakt

Dencrypt skal kryptere Forsvarsministeriet kommunikation.
Dencrypt, ekspert i krypteringsteknologi, og Forsvarsministeriet har indgået en kontrakt om levering af krypteringsmoduler til klassificeret kommunikation baseret på princippet om Dynamisk Kryptering. Kontraktens en værdi er cirka 30 millioner kroner.

- For Dencrypt er denne aftale en vigtig milepæl, og vi er stolte af at være den foretrukne leverandør af kryptering til det danske Forsvar. Aftalen understreger, at vor krypteringsteknologi kan anvendes til at give den bedste beskyttelse af følsom information mod spionage fra it-kriminelle og statsstyrede aktører, udtaler direktør Søren Sennels, Dencrypt.

- Kontrakten er et vigtigt skridt til yderligere at styrke Dencrypt og til at udvide vore aktiviteter i Danmark og i udlandet. Systemet anvendes både af offentlige myndigheder og private virksomheder, tilføjer han.

Kontrakten omfatter levering, certificering, videreudvikling af krypto-moduler til mobiltelefoner og andre platforme til beskyttelse af klassificeret kommunikation, dokumentation herfor samt support og vedligeholdelse heraf. Formålet er at beskytte klassificeret information indenfor Forsvarsministeriets område.

Krypteringsmodulet er baseret på Dynamisk Kryptering, et dansk udviklet krypteringsprincip, som tilbyder en stærkere kryptering end standardløsninger, og som er robust mod kryptanalyse. Forsvaret har anvendt systemet i mere end et år, og nu tages næste store skridt mod at få systemet udvidet med ny funktionalitet og til at dække hele den mobile arbejdsplads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078