23948sdkhjf

WAGO hædret for belysningsløsning

På light + building 2008 belønnede AG Dali fremragende belysningsløsninger med Dali Award-prisen. WAGO-projektet "Calle 30" i Madrid kom på andenpladsen.
Konkurrencen bestod af et - i dobbelt forstand - strålende udvalg af ambitiøse belysningsprojekter fra hele Europa. Med sine 73.000 lyskilder (naturligvis styret via Dali-bussen) kom projektet "Calle 30" på andenpladsen. Calle 30 er en af flere ringveje rundt om Madrids centrum. Det delvis 10-sporede trafikknudepunkt blev komplet fornyet og delvis anlagt fra 2004 til 2007. I alt 55 km af den 99 km lange strækning løber under jorden, belysningen tilpasses konstant til den trafikale situation. På den måde opnår de driftsansvarlige den højeste sikkerhed og sparer samtidig energi. Da støj og udfald kan lokaliseres meget præcist, reduceres vedligeholdelsesomkostningerne også.

Tilslutningen af belysningen og flugtvejsmærkningen sker via 1.360 separate Dali-busstrenge, som realiseres med WAGO Ethernet-controllere og WAGO Dali-mastermoduler. Den modulære opbygning af WAGO-hardwaren opfyldte de driftsansvarliges ønske om en fleksibel, pålidelig og individuelt tilpasset belysningsløsning. Med WAGO-komponenterne blev der realiseret et innovativt koncept, som overbeviste juryen.

Kilde: WAGO Danmark

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079