23948sdkhjf

APC Asian Production & Components indgår ny netværksaftale

Jørgen og Bodil Sylvest Jensen er lige kommet hjem fra Kina, hvor firmaet APC har lavet en netværksaftale med fire kinesiske fabrikker.
Det drejer sig om et udviklingsfirma, en elektronikproducent, en plasproducent samt en metalproducent, som sammen med APC skal servicere dansk industri.

Gennem 11 år har APC nu leveret disse serviceydelser fra Kina. Det nye er imidlertid, at leverandørerne har underskrevet en aftale om et gensidigt samarbejde for at kunne producere et helt produkt fra udvikling til slutprodukt på en måde, så den danske kunde kun har én leverandør, der står for den samlede koordinering sammen med APC. Herved reduceres fremstillingsprisen betragteligt, da kineserne selv aftaler indbyrdes priser med APC’s mellemkomst.

- Ideen er kommet, efter vi har gennemført et stort projekt for en dansk/østeuropæisk virksomhed, hvor der indgik fire af APC´s leverandører gennem flere år. I projektforløbet blev der afholdt flere fælles møder, så leverandørerne lærte hinanden at kende. Det var således nærliggende at formalisere samarbejdet, siger Jørgen Sylvest.

Udviklingen foretages af firmaet HAMP, der med 80 ingeniører er specialiseret i CAD, SW og HW samt mekanisk konstruktion. Elektronik Manufacturing Services (EMS) foretages af APC´s hovedleverandør Maxway. Her har APC ansat en ingeniør, der varetager de danske kunders interesser. Sidst men ikke mindst leveres plast af Chief Mould. Disse leverandører ligger alle i byen Shenzhen. Fra Shanghai leverer Maxton aluminium- og metalbearbejdede emner.

APC arbejder som underleverandør indenfor elektronikproduktion, plast- og metalbearbejdning. Virksomheden har afdelinger i Shanghai og Hong Kong/Shenzhen, hvorfra underleverancerne styres.

Kilde: Asian Production & Components

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109