23948sdkhjf

Gazelle-virksomhed i jubilæumsår

Angelo Køleteknik A/S har vind i sejlene, og det har kølevirksomheden nu fået synligt bevis på. Angelo er i år blevet udnævnt som Gazelle-virksomhed.
Novo Nordisk, TDC, Rodenstock og ISS er blot nogle få af de virksomheder, der har nydt godt af Angelo Køletekniks ekspertise de senere år. Kølevirksomheden med base i Viby ved Århus har været vidt omkring, og især i de senere år har Angelo fået meget at se til.

Stram struktur og dedikerede medarbejdere
Udviklingen har senest ført Angelo til spændende opgaver i blandt andet Chile og på Brøndby Stadion, og direktør Poul Kristensen er ikke i tvivl om, hvorfor netop hans virksomhed er blandt de udvalgte, der kan bryste sig af titlen som Gazelle-virksomhed 2008:

- Grundlaget for succesen er for det første, at vi har nogle knalddygtige og dedikerede medarbejdere, og at vi er et sammentømret hold af ligeværdige kolleger, der vil opnå noget sammen. Men det betyder også noget, at virksomheden er blevet sat i system og i dag er kendetegnet ved struktur ned til mindste detalje.

Faktisk kunne den eftertragtede pris næsten ikke komme på et bedre tidspunkt. I foråret fejrede Angelo sit 40 års jubilæum, og partnerne Poul Kristensen og Oleg Valente kunne da med stolthed se tilbage på fire årtier, hvor først og fremmest faglig ekspertise og højt serviceniveau har ført virksomheden til en solid position i branchen.

Ny strategi gav vækst
For tre år siden lagde Angelo en ny strategi, der skulle bringe virksomheden helt på forkant med kølebranchen. Det gav pote og i dag sidder Kristensen og Valente i deres nye domicil i Viby med en bevidsthed om, at kunderne ved, hvad de står for.

- At vi så er blevet en hel del større på få år er blot en sidegevinst, som vi naturligvis er glade for. På den anden side må vokseværket ikke blive på bekostning af dét, vi står for, og de værdier vi værner så meget om, slutter Poul Kristensen.

Om Gazelle Prisen
Det er Børsen, som siden 1995 har stået bag uddelingen af Gazelle Prisen. Hæderen tildeles virksomheder, som i løbet af en fireårig periode har haft kontinuerlig vækst, og som samlet set har mere end fordoblet omsætning eller bruttoresultat i den pågældende periode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08