23948sdkhjf

NanoNord nærmer sig overskud

Heller ikke i 2007/2008 blev det til sorte tal på bundlinjen hos NanoNord, men ifølge virksomhedens regnskab vil man i slutningen af indeværende regnskabsår begynde at tjene penge.
I 2007/2008 blev det til et nyt millionunderskud i NanoNord. Bruttotabet endte på 5,0 mio. kr., hvilket trods alt var en forbedring på 2,7 mio. kr. i forhold til året før. Resultatet før skat viste også fremgang fra -17,1 mio. kr. i 2006/2007 til -10,4 mio. kr. i 2007/2008.

Specielt et system til olieanalyser i skibsfarten har været centrum for udviklingsaktiviteterne i NanoNord i sidste regnskabsår, og senest har man installeret en demoversion på en af DFDS’ færger. Derudover arbejder man med en certificering af systemet i efteråret 2008. På lager er anlæg klar til montage, når certificeringen er gennemført.

Mens årets underskud var som ventet, regner virksomhedens ledelse med, at der snart kommer sorte tal på bundlinjen hos den nordjyske udviklingsvirksomhed.

- Udviklingsomkostningerne vil fortsat være relativt høje, men mod slutningen af regnskabsåret forventes driften efter fradrag af udviklingsomkostninger af være overskudsgivende, skriver virksomheden om forventningerne til indeværende regnskabsår.

Kilde: NanoNord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081