23948sdkhjf

Nyt hovedsæde trækker folk til Interacoustics

Flytning har nedbrudt de mentale barrierer mellem landsdelene, så firmaets rekrutteringsgrundlag nu er langt større.
Interacoustics gamle hovedsæde i Assens er sat til salg, og de sidste medarbejdere har forladt bygningen. I stedet har producenten af audiologisk udstyr samlet sine nu 150 danske ansatte i et spritnyt domicil i Middelfart, og der er plads til mange flere.

- Vi er gearet til at vokse med flytningen og de nye lokaliteter, siger siger direktør Carsten Kind til Electronic Supply og uddyber:

- Der er plads i huset til cirka 220 personer. En del af inventaret er også købt til det. Stole, skriveborde og lignende.

Bryder barrieren til Jylland
Hovedårsagen til flytningen er da også bedre muligheder for at trække kvalificerede medarbejdere til:

- Der er simpelthen mulighed for at rekruttere fra et meget større område, og vi har set effekten. Rekruttering fra Fyn er fastholdt, men samtidig trækker vi også fra hele Trekantsområdet og helt oppe fra Aarhus, forklarer Carsten Kind.

Resultaterne er allerede kommet. Interacoustics vokser lige så stille. Hovedsagelig med ingeniører, men også lidt til salg og marketing.

Selvom flytningen fra Assens til Middelfart betød farvel til produktionen, der nu er flyttet til Interacoustics faciliteter i Polen, er prototypeproduktionen fortsat i Danmark. I Middelfart er også samlet administration, salg og markedsføring samt udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1