23948sdkhjf

Alfred Priess dropper underleverandører på opkøbte aktiviteter

Masteproducenten runder snart 150 medarbejdere.
Alfred Priess skal hyre flere ind til fabrikken i Vinderup. I forbindelse med, at masteproducenten overtager Intego Shelters aktiviteter og i næste måned flytter en samlefabrik fra Aalborg til Vinderup. Hermed bliver der endnu mere at lave på den vestjyske fabrik.

- I Aalborg fik man de forskellige dele fra underleverandører, og samlede det. Nu er det meningen, at alle dele skal laves og samles her i Vinderup, og derfor skal der flere folk til, siger administrerende direktør Ole Bjerre Christiansen til Dagbladet-Holstebro-Struer.dk.

Flytningen betyder også, at der bliver plads til omkring 15 nye medarbejdere. Fire har valgt at flytte med fra Aalborg, så der skal også rekrutteres omkring 10 i lokalområdet.

Overtagelse og samarbejde
Aftalen mellem Alfred Priess og Intego Shelters indebærer dels, at Alfred Priess overtager Intego Shelters produktionen af teknikhuse, dels at firmaerne indgår en samarbejdsaftale på installationsområdet, hvor Intego står stærkt.

De seneste år har Alfred Priess investeret i moderne produktionsudstyr til fremstilling af teknikhuse (transformerstationer, isolerede og uisolerede huse), og har øget markedsandelen. Teknikhuse er nu det største segment af de tre forretningsområder; belysningsmaster, stålkonstruktioner og teknikhuse.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112