23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply samler i dag korte nyheder om producenter og udviklere i Sverige og Polen.
Svensk ordre til Data Respons
Data Respons har indgået en kontrakt til 30 millioner svenske kroner (23 millioner kroner) med en svenske kunde.

Kontrakten omfatter IoT løsninger, der skal indlejres i kundens industrielle produkter. Leveringen skal finde sted i løbet af 2017.

- Sverige er firmaets største geografiske segment med 55 procent af den samlede omsætning, og kontrakten bekræfter det høje aktivitetsniveau i det svenske marked. Vi forventer, at den høje vækst i Sverige fortsætter, udtaler Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.

Ny fabrik til Kabel-Technik-Polska
Kabel-Technik-Polska er netop flyttet ind i en nyligt opført fabrik i Invest–Park Białogard i den nordpolske by Białogard.

Kabel-Technik-Polska, som er en del af den finsk-amerikanske kapitalfond PKC Group, fremstiller forskellige kablerprodukter og kontrolkabinetter.

Prevas scorer svensk ordre
Det svenske udviklingshus skal levere en vedligeholdelsesløsning til Quintus Technologies, et stort svensk metalbearbejdningsfirma.

Opgaven indebeærer, at Prevas skal lave en vedligeholdelsesløsning som blandt andet forbedrer forebyggende vedligehold, reducerer stoptid i produktionen, forbedrer planlægningsmuligheder samt øget kvalitetskontrol.

Quintus har været kunde hos Prevas inden for industriel IT og automatiseringsløsninger i mange år.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109