23948sdkhjf

Stor fremgang hos Beijer Electronics

Den svenske elektronikvirksomhed fortsatte de positive takter i tredje kvartal, hvor man havde stor fremgang på både omsætning og overskud.
Nettoomsætningen steg med 36 % til 957,1 mio. svenske kr., og overskuddet efter skat endte på 53,0 mio. kr., hvilket er en stigning på 27 %.

- Beijer Electronics viste en fortsat stærk salgsøgning og en kraftig resultatforbedring i tredje kvartal. Vores offensive satsninger med flere store opkøb de seneste år har allerede indfriet eller er på vej til at nå koncernens krav til afkast. Samtidig er vi meget opmærksomme på, hvad den finansielle krise kan få af følger for markedet og efterspørgslen. Dette indebærer, at vi har fortsat stort fokus på omkostningerne uden at give afkald på vores produktudvikling, som er strategisk vigtig for selskabets fortsatte fremgang, siger Fredrik Jönsson, VD i Beijer Electronics.

Også virksomhedens danske aktiviteter har udviklet sig positivt, og her nåede man de økonomiske mål i kvartalet. I Finland har arbejdet med at forbedre lønsomheden derimod stadig høj prioritet.

Kilde: Beijer Electronics - http://www.beijer.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062