23948sdkhjf

Texas Instruments vil kun sælge Aalborg-afdeling til seriøs køber

Den amerikanske koncern har intet hastværk med at afhænde koncernens afdeling i Aalborg – først og fremmest vil man finde den rigtige køber.
I sidste uge fortalte Electronic Supply, at Texas Instruments ønsker at sælge sin afdeling i Aalborg . Men nu understreger den amerikanske koncern, at man vil gå langt for at finde den rigtige køber og dermed sikre, at de ca. 100 arbejdspladser kan blive i Aalborg. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Alle ved, hvor svært det er at garantere noget, især når det gælder fremtiden. Men vi bestræber os hårdt på at finde en egnet køber til virksomheden i Aalborg. Vi sætter stor pris på vore medarbejdere i Danmark, og vi ønsker alt det bedste for dem, udtaler Pierre Garnier, der er chef for TI Wireless Terminals i Europa, til Nordjyske Stiftstidende.

Den strategiske afhændelse af Aalborg-afdeling sker, fordi Texas Instruments har besluttet sig for at satse yderligere på 3G-telefoner, mens afdelingen i Aalborg har specialiseret sig i design af GSM-telefoner. Sammen med Aalborg-afdelingen vil afdelinger i Berlin og Villeneuve-Loube gså blive omfattet af strukturændringerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141