23948sdkhjf

Danske Sandberg får kontrakt med Actebis Tyskland.

Den danske producent af it-tilbehør, Sandberg A/S i Birkerød, har indgået en distributionskontrakt med Tysklands største it-distributør, Actebis Peacock GmbH.
Der er endda den sidegevinst, at aftalen også omfatter det østrigske marked.

- Vi har længe ønsket os en bred tilgang til det enorme tyske marked. I januar måned besluttede vi at gå målbevidst efter de største aktører på markedet. Her var Actebis et naturligt valg. Actebis er broadlinedistributør og leverer til stort set alle it-forhandlere i Tyskland og Østrig, og er derfor en perfekt partner til at åbne kanalen for en mindre spiller som os, siger Erling Hoff Petersen, direktør for salg og forretningsudvikling i Sandberg A/S.

- Det er et stort skulderklap til vores produktkoncept, at vi overhovedet har kunnet komme i betragtning som leverandør til Actebis. Timingen har været rigtig, og vi har været meget vedholdende. Selv om vi tidligt i forhandlingerne blev enige om at starte samarbejdet, har der været mange ting om det tyske marked og den tyske handelsmentalitet, vi har skullet lære og tilpasse os, og det har taget noget tid. Men nu er det på plads, og det er vi utroligt stolte af, fortsætter Erling Hoff Petersen.

Actebis Peacock omsætter for 3,6 mia. euro om året, så Sandbergs forventninger til fremtiden er høje.

Kilde: Sandberg A/S - http://www.sandberg.it

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079