23948sdkhjf

Hæder til Danfysik-projektleder

Projektleder hos Danfysik Arnd Baurichter har modtaget Højteknologifondens Pasteur-pris.
Arnd Baurichter fik PasteurPrisen for sin rolle i udviklingen af ny teknologi til millimeterpræcis kræftbehandling. Siden 2006 har han arbejdet på det 20 mio. kr. store projekt, som Danfysik udvikler i samarbejde med B. Rustfrit Stål, Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen i Aarhus. I sin begrundelse for valget af Arnd Baurichter lagde dommerkomiteen blandt andet vægt på Baurichters talent for at omsætte forskning til teknologi og nye højteknologiske produkter. Det oplyser Højteknologifonden på sin hjemmeside.

- Det er mennesker, der står bag ny højteknologisk udvikling. Vejen fra en god idé til et højteknologisk produkt er ofte kringlet, og det kræver en særlig indsats af en projektleder at finde vejen frem og træffe de rette beslutninger. Det er sjældent, at det er den daglige indsats i et projekt, der trækkes frem til hæder og offentlig anerkendelse. Det ændrer Højteknologifonden nu på med PasteurPrisen, sagde Højteknologifindens formand, Jørgen Mads Clausen, fra Danfoss.

Prisen blev uddelt på Højteknologifondens årlige Netværksdag, hvor i alt 200 repræsentanter fra universiteter og erhvervsliv deltog.

Kilde: Højteknologifonden - http://www.hoejteknologifonden.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078