23948sdkhjf

Internationalt kvalitetsstempel til sjællandsk EMSer

Med en ny certificering har Alpha-Elektronik strammet op hele vejen rundt i organisationen. Mere nøjagtigt har EMSeren i Næstved opnået certificering efter IPCs J-standard J-STD-001/IPC—A-610 Class 3. Det er firmaet det først i Europa til at opnå, skriver Alpha-Elektronik i en pressemeddelelse.

Alpha-Elektronik har i mange år brugt både IPC-J-STD-001 og IPC-A-610 til specifikation af materialer, processer og krav. Så i virksomheden betragter man J-standarden som en naturlig forlængelse af de ISO9001 og ISO13485 certificeringer, man allerede har.

Fordel på flere fronter
Beslutningen om at gå efter certificeringen blev truffet i starten af 2016, og der blev indgået aftale med Hytek i Aalborg, som er IPC’s certificeringsorgan i Europa.

- IPC certificering skal være med til at styrke vores konkurrencemæssige egenskaber, sikre tilfredse kunder og sikre en lønsom forretning for alle parter, hvilket vil sige kunderne og Alpha-Elektronik, udtaler administrerende direktør Kim Engmark i en pressemeddelelse.

Det har vist sig at være en god beslutning. Ved at gå efter en certificering blev der strammet op på processer og procedurer hele vejen rundt i organisationen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11