23948sdkhjf

EL:CON ekspanderer i det østjyske

EL:CON Grenaa overtager alle aktiviteter og medarbejdere i Energicon Grenå.
EL:CON Grenaa A/S - datterselskab til EL:CON Gruppen A/S, der er en del af NRGi - har pr. 1. november overtaget Energicon Grenå A/S fra ELRO.

Medarbejderne fra Energicon flytter ind i EL:CON Grenaas nybyggede og netop indviede domicil, som allerede er disponeret til at huse den øgede medarbejderstab på nu i alt 66 medarbejdere:

- Vi ønsker at opnå synergier fra starten, og derfor har vi valgt at flytte sammen med det samme. Vi har mange af de samme kompetencer inden for industrianlæg, alarmer, data, skibsinstallationer, bygningsinstallationer og hvidevarer, så vi forventer os meget af vores tilkøb, forklarer afdelingschef Torben Kristensen.

Hos ELRO forklarer man salget som et led i bestræbelserne på at styrke installations-aktiviteterne fra hovedsædet i Randers:

- Med denne struktur vil vi også fremadrettet kunne tilbyde kunderne den helt optimale service og kompetence, som er nødvendig i et marked, der fremover vil stille større og større krav til effektivitet, kompetence og evnen til at agere løsningsorienteret i forhold til kunderne, udtaler teknisk direktør Michael Vinter.

Kilde: EL:CON - http://www.elcon-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065