23948sdkhjf

Direktør forlader Homatic

Stifter og tidligere direktør Thorvald Horup overtager atter posten som øverste ansvarlige for Homatic efter Henrik Miller.
Henrik Miller blev ellers hentet til Homatic fra Martin-gruppen 1. januar 2007 med en ambition om, at Homatic skulle udvikle sig til en af de fem største udviklingshuse i Danmark, og strategien gik blandt andet ud på, at man i høj grad skulle fungere som outsourcingpartner for kunderne. Men ifølge Ingeniøren er den strategi ikke blevet gennemført i tilfredsstillende omfang, og derfor har parterne valgt at skilles.

- Vi har haft nogle projekter, der har udviklet sig anderledes, end vi havde forventet, og det har medført, at vi har besluttet at ændre i organisationen, forklarer Thorvald Horup til Ingeniøren.

Han understreger, at det efterfølgende vil være ham selv, der står i spidsen for virksomheden, og at der derfor ikke vil blive tale om at hente en ny direktør udefra. Sammen med ham skal virksomheden i fremtiden ledes af Claus Jacobsen, der overtager ansvaret for projekt og teknik samt Lars Bay Alexandersen, der overtager ansvaret for salg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063