23948sdkhjf

Inelco skifter overlevelsesstrategi ud med vækststrategi

Fjerritslev-virksomheden har atter fokus på vækst i de kommende år, hvor man blandt andet vil øge salget af batteriladere kraftigt.
Traditionelt har den nordjyske virksomhed produceret tre forskellige produktgrupper; batteriladere, varmeblæsere samt slibemaskiner til svejseelektroder. Specielt førstnævnte er der for tiden stort fokus på, idet Inelco for nylig, på en messe i Frankfurt, kunne præsentere hele fem nye modeller, og direktør Søren Rødbro har store forventninger til salget, som han forventer vil blive fordoblet. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Jeg har en tro på, at den nye serie kan få salget til at stige til omkring 30.000 enheder om året. Vi forhandler således med en importør i Holland, der alene regner med at ville købe 15.000 ladere om året til markedet i Holland og Belgien, siger han til Nordjyske Stiftstidende.

Dermed ser de gode tider atter ud til at have ramt Inelco, der ellers for fem-seks år siden var tvunget til at flytte produktionen til Polen. I dag har virksomheden 18 medarbejdere i Fjerritslev, men med skiftet fra overlevelsesstrategien fra dengang til den nuværende væksstrategi regner Søren Rødbro med, at det atter bliver aktuelt med udvidelser i Fjerritslev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111